Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Népszavazással kapcsolatos közlemény

Népszavazással kapcsolatos közlemény

2016. szeptember 29., 09:20

Tisztelt Rózsaszentmártoni Választópolgárok!

Rózsaszentmárton Község Önkormányzata az alábbi közleményt teszi közzé a 2016. október 2-i népszavazással kapcsolatban.

Az Önkormányzat Képviselőtestülete a 16/2016. (I.25.) sz. határozatával egyhangú szavazással kinyilvánította, hogy „elutasítja a kötelező betelepítési kvótát. A betelepítési kvóta jogtalan és értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt. A kvóta veszélyezteti a kultúránkat és mindennapjaink biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre.”

Bennünket, rózsaszentmártoniakat, senki sem kötelezhet arra, hogy olyan emberekkel éljünk együtt, akikkel mi nem akarunk.

Nem akarhatjuk, hogy elvegyék a gyermekeink, unokáink jövőjét, hogy elorozzák a több évszázados kultúránkat és nem engedhetjük meg, hogy a templomtornyainkon a kereszt helyett félhold díszelegjen.

A népszavazáson arról kell véleményt mondanunk, hogy milyen Magyarországon szeretnénk élni egy emberöltő múlva. A döntés valamennyi magyar ember közül a fiatalok életére lesz a legnagyobb hatással, ezért kell határozottan kimondanunk, hogy nemmel szavazunk a betelepítésre.

A vasárnapi népszavazás sorsdöntő lesz a számunkra, ezért nagy tisztelettel kérünk minden rózsaszentmártoni választópolgárt, hogy október 2-án menjünk el szavazni és tegyük az X-et a NEM-re, mert számunkra ez teremti meg községünk jövőjét!

                                                                                  Községi Önkormányzat

Magyar Falu Program

Videók