Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Lomtalanítás

Lomtalanítás

2015. szeptember 18., 10:05
A Hatvan és Térsége Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Nonprofit Közhasznú Kft. értesíti a lakosságot, hogy a településen 2015. november 6-án, reggel 7 órától lomtalanítás lesz.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az alábbi tájékoztató szerinti, feleslegessé vált hulladékot az adott napon reggel 7 óráig helyezze ki az ingatlan elé, úgy, hogy ezzel a közlekedés biztonságát ne zavarja, a begyűjtő szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen, ne járjon baleset- vagy károkozás veszélyének előidézésével.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az időben ki nem kihelyezett hulladékért nem áll módunkban visszamenni!

 

Tájékoztató - lomtalanítás

 

LOMNAK tekinthető a feleslegessé vált nagyobb méretű berendezési tárgy: bútorzat, ágybetét, fotel, háztartási berendezés stb. Elektronikai hulladék csak veszélyes összetevő nélkül szállítható el. (pl. hűtőszekrény motor, nélkül, televízió képcső nélkül)

 

Tilos veszélyes hulladékot a lomok közé rakni, mivel az sok esetben nem azonosítható, és a csomagoló anyagok sérülése miatt mind a környezetre, mind az ember egészségére megnövekedett kockázatot jelent.

 

El nem szállítható hulladékok: akkumulátor, szárazelem, festékes göngyölegek, növényvédő szerek és azok csomagolása, használt hűtőberendezések, veszélyes összetevőjű tisztítószerek és göngyölegeik, elektronikai cikkek, használt étolaj, olajos flakon, fáradt olaj, fénycső, gyógyszer, leselejtezett számítógép, pala, autógumi, egyéb veszélyes összetevőjű hulladékok.

Nem szállítható el továbbá háztartási hulladék, építési törmelék, autó alkatrészek, állati tetemek, zöldhulladék.

 

A meghirdetett lomtalanítási tárgyakon kívül az egyéb hulladékokat – kommunális, és építési – a szolgáltató csak külön térítési díj ellenében szállítja el.

 

Hatvan és Térsége Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Nonprofit Közhasznú Kft.

Magyar Falu Program

Videók