Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Beruházások, pályázatok › ASP pályázat

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat ASP Központhoz való csatlakozása

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00145

 

A projekt rövid leírása

 

Jelen pályázat Rózsaszentmártoni Közös Önkormányzati Hivatal Rózsaszentmártonban található székhelyének és Zagyvaszántón található kirendeltségének ASP központhoz való csatlakozásakor felmerülő egyes feladatok költségeinek támogatására irányul. Lakosság száma alapján a 2. kategóriába (3000 fő - 10000 fő) tartozik, valamint az 1. ütemben (2017.01.01.) fog csatlakozni az ASP rendszerhez.

A közös hivatal alkalmazásában 11 munkavállaló fogja használni az ASP rendszert a bevezetést követően, Rózsaszentmártonban 6 fővel, míg Zagyvaszántón 5 fővel. Az önkormányzat az alábbi szakrendszerekhez kíván csatlakozni: a) iratkezelő rendszer, b) az elektronikus ügyintézési portál rendszer, ide értve az elektronikus űrlap-szolgáltatást, c) gazdálkodási rendszer, d) ingatlanvagyon-kataszter rendszer, e) önkormányzati adó rendszer, f) ipar- és kereskedelmi rendszer, g) hagyatéki leltár rendszer. Az ASP rendszer majd használó, mind a 11 fő képzését tervezzük, melyhez a pályázat keretében az képzésre eljutás költségét kívánjuk elszámolni.

A jelenlegi számítógépes állomány elavult, cserére szorul, ezért jelen projekt keretében új munkaállomások kerülnek beszerzésre és új munkaállomásonként 1-1 monitor, valamint az összes ASP rendszer használatára tervezett munkaállomáshoz 1-1 kártyaolvasó. A nyomtatók esetében a rózsaszentmártoni hivatal részére szükséges 1 db A3-es multifunkciós eszköz beszerzés, a zagyvaszántói hivatalnak van megfelelő ilyen eszköze. A megvalósítás keretében módosításra kerül az IT biztonsági szabályzat, az Iratkezelési szabályzat, Rózsaszentmártoni Közös Önkormányzati Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata, valamint a honlap-szabályzat. A szabályzatok módosításának költségét szakértői szolgáltatásként kívánjuk elszámolni.

Megvalósul az Önkormányzati szakrendszerek adatminőségének javítása, migrációja a gazdálkodási rendszer, ingatlanvagyon-kataszter rendszer, önkormányzati adó rendszer tekintetében. A rendszer hatékony működése érdekében elvégzésre kerül az adatállományok tisztítása, hibák javítása, megtörténik az önkormányzatok korábbi nyilvántartásaiból az ASP rendszerbe történő adatmigráció. Az adatmigráció költségét szakértői szolgáltatásként kívánjuk elszámolni. Tervezetten a helyi iparűzési adó esetében lesz lehetőség az elektronikus ügyintézésre, ennek a feltételeinek a kialakítása fog megtörténni jelen pályázat keretében. Az ASP szolgáltatáshoz történő csatlakozás során tesztelésre, ellenőrzésre kerül az összes kialakított szolgáltatás (7 db) működése, valamint a migrált és átadott adatok. A tesztelés költségét szakértői szolgáltatásként kívánjuk elszámolni.

A pályázat sikeres megvalósítását és elszámolását 100%-ban önkormányzatai tulajdonú szakértői szervezet támogatja külsős szakértői szolgáltatásként. Kötelező nyilvánosság feladatoknál az egyéb fejlesztés, 150 millió Ft alatti kategóriában szereplő tevékenységeket fogjuk megvalósítani (honlapon a projekthez kapcsolódó tájékoztató megjelenítése, az önkormányzat székhelyén C típusú tájékoztató tábla kihelyezése, fotódokumentáció elkészítése, és TÉRKÉPTÉR feltöltése).

A megvalósítás során nem tervezzük közbeszerzési eljárás lefolytatását, mivel egyik tevékenység sem esik a KBT hatálya alá.

 

Projekttábla

Beszerzett eszközökről fotódokumentáció

 

Magyar Falu Program

Videók