Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Beruházások, pályázatok › Közösségi színtér fejlesztése

Sajtóközlemény

A Rózsaszentmártoni Közművelődési Közösségi Szintér fejlesztése

20/06/29

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.7-16 kódszámú, „Kulturális intézmények tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című felhívásra benyújtott pályázatával 2018. októberében támogatást nyert a Rózsaszentmártoni Közművelődési Közösségi Színtér infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 27,5 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg. 

Rózsaszentmártoni Községi Önkormányzat a projekt keretében végrehajtandó infrastruktúra fejlesztéssel egy olyan teret kívánt kialakítani, amely megfelel az egész életen át tartó tanulást támogató nem formális és informális tanulásra alkalmas oktatási tevékenységek ellátására.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a tervezett épületfelújítás és épület bővítése teljeskörűen megvalósult. Az új tér kialakításával a község kulturális közszolgáltatásait bővíti. Az kibővített épület lehetővé teszi, hogy több csoport, illetve kulturális program vegye igénybe az intézmény épületét.

A projekt megvalósításának időszaka: 2018.  október 1 – 2020. június 29.
A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.7-16-2017-00120
A támogatás mértéke: 100%
Pályázati támogatás: 27.527.452.-Ft
A projektről bővebb információt a http://rozsaszentmarton.hu/efopmuvhaz oldalon olvashatnak.

A sajtóközlemény innen letölthető.

 

Sajtóközlemény

A rózsaszentmártoni Közművelődési Közösségi Szintér fejlesztése

19/10/31

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program EFOP-4.1.7-16 kódszámú, „A közösségi művelődési intézmény- és szervezetrendszer tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései” című felhívásra benyújtott pályázatával 2018. augusztusában támogatást nyert a Rózsaszentmártoni Közösségi Szintér infrastrukturális fejlesztésére. A támogatás összege 19,95 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg. 

A projekt célja az egész életen át tartó tanulást támogató nem formális és informális tanulásra alkalmas tanulási, képzési, oktató helyiségek, alkotóművészeti szakköri helyiségek, audiovizuális ismeretek tanulására alkalmas helyiségek, művelődő közösségek önképző köreinek, klubjainak klubhelyiségeinek kialakítása volt.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. Az európai uniós támogatás segítségével a tervezett épületfelújítás az épület belső tereit érintette. A beruházás során kialakításra került egy új foglalkoztató tér.  Ehhez kapcsolódóan felújításra került a vizesblokk és a projektarányos akadálymentesítés is megvalósult.

A projekt megvalósításának időszaka: 2018. október 1 – 2019. október 31.
A projekt azonosítószáma: EFOP-4.1.7-16-2017-00120
A  projektről bővebb információt a www.rozsaszentmarton.hu oldalon olvashatnak.


A sajtóközlemény innen letölthető.

Magyar Falu Program

Videók