Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › "Fogadj örökbe egy fát"

"Fogadj örökbe egy fát"

2015. november 10., 16:45
A Képviselőtestület - betartva ígéretét - a tavasszal kivágott fák pótlása tekintetében úgy döntött, hogy ettől az évtől kezdődően minden évben az adott évben született gyermekek szüleit kéri föl, hogy ültessenek fát gyermekekük születése alkalmából.

Rózsaszentmártonban kilenc kisgyermek született az idén. Az Önkormányzat Rákóczi Ferenc családgondozó segítségével megkeresett minden szülőt, akik örömmel vállalták a felkérést, papák, mamák, kisgyermekek együtt ültették el az Önkormányzat által vásárolt 10 db földlabdás magyar kőris facsemetét a Petőfi parkba.

 

Az Önkormányzat célja az volt ezzel a felhívással, hogy egyrészt pótlásra kerüljenek a kivágott fák, másrészt az újonnan ültetett fákhoz érzelmileg is kötődjenek úgy a szülők, mint a gyermekek, az ifjú „csemeték” együtt növekedjenek erőben, egészségben. A faültetésről készült fényképek a következő Rózsai Hírekben jelennek meg, ill. ide kattintva megtalálhatók a községi honlapon is.

 

                                                                                              Községi Önkormányzat

Magyar Falu Program

Videók