Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Új barna hulladékgyűjtő edényzet (kuka) osztása

Új barna hulladékgyűjtő edényzet (kuka) osztása

2016. március 11., 10:10
A barna edények ingyenesen átvehetőek, lakcímkártya és adókártya felmutatásával 2016. március 19-én, szombaton 8-16 óra között a Turistaszállón (3033 Rózsaszentmárton, Kossuth Lajos út 20.).

TISZTELT LAKOSOK ÉS KÖZÜLETI PARTNEREK!

 

A Hatvan és Térsége Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Nonprofit Közhasznú Kft., mint a térség hulladékgazdálkodási közszolgáltatója ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot és Közületeket, hogy elindította a 2 kukás gyűjtési rendszert, annak érdekében, hogy a háztartásokban képződött hulladék mennyisége minél magasabb arányban hasznosuljon, csökkentve ezzel a lerakóba kerülő mennyiséget.

 

A korszerű hulladékgazdálkodásnak megfelelően a 2 kukás gyűjtési rendszer lényege a lakossági hulladék elkülönített gyűjtése.

 

Minden családi házhoz, illetve a kisebb társasházaknál kiosztásra kerül egy barna szerelt 60 vagy 120 literes kommunális gyűjtőedény. A kiosztásra kerülő barna színű edények az elhasználódott és nem szabványos régi edények cseréjét biztosítják, melybe továbbra is a nem hasznosítható maradék hulladékok (pl. ételmaradék, biológiailag lebomló hulladékok) gyűjthetőek.

 

A barna edényzetbe nem helyezhetőek el az alábbi hulladékok:

- építési hulladék;

- üveghulladék;

- zöldhulladék

 

A háztartási hulladék gyűjtése, szállítása, valamint annak díjfizetése változatlan formában folytatódik.

 

Felhívjuk figyelmét minden lakosnak, hogy a barna edényt vegye át, mert az 1 hónap türelmi idő letelte után, csak ezeket az edényeket szállítjuk el!

 

A barna edények ingyenesen átvehetőek, lakcímkártya és adókártya felmutatásával az alábbi helyen és időben:

 

·         2016. március 19. (szombat) 8-16 óra között – Turistaszálló: 3033 Rózsaszentmárton, Kossuth Lajos út 20.

 

·         amennyiben ebben az időpontban nem tudja átvenni a barna edényzetet, érdeklődni lehet: 3000 Hatvan, Tarjáni út 3.; telefon: 37/340-402, 37/342-622

 

A fentiekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:

 

·         email: info@hthk.hu

·         telefon: 37/340-402, 37/342-622

 

Hatvan, 2016. március 1.

Hatvan és Térsége Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Nonprofit Közhasznú Kft.

 

A tájékoztató levél innen letölthető.

Magyar Falu Program

Videók