Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Megújult a település otthona, a hivatal

Megújult a település otthona, a hivatal

2018. július 17., 08:25

Átadták a megújult rózsaszentmártoni Községházát. Sipos Jánosné polgármester köszöntőjében elmondta az ünnepségen, hogy mintegy 44 millió forintnyi pályázati pénz érkezett a Polgármesteri Hivatal korszerűbbé tételére Szabó Zsolt, a térség parlamenti képviselőjének segítségével.

A projekt 100 százalékban támogatta a födémszigetelést, a hőszigetelést, a nyílászárócserét és a fűtés modernizálását, így a csökkenő rezsiköltség előnyt jelent az önkormányzat mindennapi gazdálkodásában. A hivatal csapata hónapokig a turistaszállón szorongott, most visszaköltözhettek, és szabadidős-rekreációs helyiséget is birtokba vehettek, sorolta Sipos Jánosné.

2014-ben kezdtek gondolkozni a korszerűsítésen, s a helyi önkormányzat felismerte a lehetőséget, amely aztán kínálkozott a hivatal felújítására. Az egyik első, átadott TOP pályázat ezen a területen épp a rózsaszentmártoniaké, erre büszkék lehetünk – erről már Szabó Zsolt szólt a szalagátvágás előtt ünnepi gondolatai sorában. Megköszönte a testület együttműködését, a polgármester munkáját, mondván: ezzel lehet előremenni. Minden település otthona a Polgármesteri Hivatal, ezért nem mindegy, milyen körülmények közé térnek be ügyeiket intézni a helyiek – tette hozzá Szabó Zsolt.

Forrás: hatvanonline.hu

Magyar Falu Program

Videók