Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Tájékoztatás a Karácsonyi Települési Támogatásokról

Tájékoztatás a Karácsonyi Települési Támogatásokról

2018. december 10., 10:50

Tisztelt rózsaszentmártoni lakosok!

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. évben, a családok évére tekintettel, a Rózsaszentmárton Község közigazgatási területén 2018. november 30-án állandó lakóhellyel rendelkező, életvitelszerűen a község közigazgatási területén élő, 0-18 éves gyermeket nevelő családok részére, egyszeri pénzbeli karácsonyi települési támogatást állapít meg, a családok év végi terheinek csökkentése érdekében.

A karácsonyi települési támogatás adótartozásra és köztartozásra tekintet nélkül kerül megállapításra.

A karácsonyi települési támogatás összege családonként az alábbiak szerint alakul:

a) egy gyermekes családok: 5.000 Ft,

b) két gyermekes családok: 10.000 Ft,

c) három gyermekes családok: 15.000 Ft, és

d) háromnál több gyermekes családok: 20.000 Ft,

amelyet a családban élő gyermek vagy gyermekek törvényes képviselője vagy a törvényes képviselő meghatalmazottja vehet át készpénz formájában a Rózsaszentmártoni Közös Önkormányzati Hivatalban a települési támogatás megállapításáról szóló határozatban meghatározott időpontban.

A települési támogatás kifizetése a Polgármesteri Hivatalban (3033 Rózsaszentmárton, Kossuth Lajos út 1.), készpénzben történik.         

Kifizetés: 2018. december 17.-én (hétfő)

 9.00-12.00 és 13.00-18.00 óráig,

Kérjük a Tisztelt 0-18 éves kor közötti gyermeket nevelő szülőket, hogy a fenti időpontban mindenki vegye fel a gyermeke(i) után járó támogatást, akkor is, ha a megállapító határozatot még nem vette át.

 

Községi Önkormányzat

Magyar Falu Program

Videók