Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Sportpark átadó - 2019. március 4. 16.45 óra

Sportpark átadó - 2019. március 4. 16.45 óra

2019. március 6., 16:20
Sipos Jánosné polgármester köszöntője

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat nevében tisztelettel köszöntöm a sportpark átadó ünnepségen megjelenteket.

Külön köszöntöm:

  • Szabó Zsolt országgyűlési képviselő urat
  • Szalatnai Gábor urat, a Heves Megyei Kormányhivatal Hatvani Járási Hivatalának hivatalvezetőjét
  • Fekete László urat, Zagyvaszántó község polgármesterét

Tisztelt Képviselő Úr, Hivatalvezető Úr, Polgármester Úr, tisztelt megjelentek!

Rózsaszentmárton Község Önkormányzata 2016. évben nyújtotta be pályázatát a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében 2 db „D” típusú kültéri sportpark megvalósítására.

Rózsaszentmártonban mindig élénk és sikeres sportélet folyt, amely nagyban hozzájárult Rózsaszentmárton arculatának pozitív formálásához. A tornaterem, a füves sportpálya csak korlátozott lehetőséget biztosít a szabadidő és tömegsportok kedvelőinek és mivel az Önkormányzat fontosnak tartja a lakosság egészségi állapotának javítását, az egészségmegőrzést, ezért gondoltuk, hogy újfajta sportolási lehetőséget kínálunk a falu lakóinak.

Nagy volt az örömünk, amikor 100%-os pályázati támogatással, 9,4 MFt-ból megépült ez a mögöttünk látható „B” típusú sportpark 10 db eszközzel, melynek megépítését a Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési ZRT. bonyolította le.

A sportpark kiváló lehetőséget biztosít idősnek és fiatalnak a sportolásra, a szabadidő kulturált eltöltésére. Ezzel a sportparkkal összekapcsolhatóak az iskolai testnevelés órák, az intézmények dolgozóinak rekreációs programjai, a civil szervezetek tornái. A műszaki átadás óta eltelt időszakban látjuk, hogy rendszeresen használják a falu lakói.

Tisztelettel köszönjük Szabó Zsolt képviselő úr segítő közreműködését. Egyben felkérem képviselő urat az avató beszéde megtartására, majd a szalag átvágására. Utána a Labdarózsa Óvoda nagycsoportosainak műsorát tekinthetjük meg, felkészítőik: Pappné Kvacsány Katalin óvodapedagógus, Tolnai Enikő pedagógiai asszisztens és Vakliné Harangozó Bernadett dajka.

Sipos Jánosné polgármester

Magyar Falu Program

Videók