Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat tájékoztatója

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat tájékoztatója

2020. március 9., 11:55

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat tisztelettel tájékoztatja a lakosságot, hogy az Országos Tisztifőorvos 2020. március 8. napjával kezdődően Magyarország valamennyi kórházában, ill. bentlakásos szociális intézményben határozatlan időre látogatási tilalmat rendelt el.

Arra tekintettel, hogy ez a tilalom a lakosság jelentős részét érinti, tisztelettel felhívjuk a figyelmet az egészségügyi ajánlások fokozott betartására. A nagymértékű elővigyázatosság azért is fontos, mivel Rózsaszentmárton község az idei influenza szezonban jelentős gócpont volt.

Az Operatív Törzs ajánlása szerint ebben az időszakban kerülendő a közösségi rendezvényeken való részvétel. Számunkra a legfontosabb a lakosság biztonsága, a szükséges óvintézkedések betartása, így ennek érdekében az Önkormányzat a Március 15-i ünnepi rendezvény megtartásától eláll, ill. a Falugyűlési rendezvény későbbi időpontban kerül megtartásra. Az ünnepi koszorúzást és főhajtást mindenki egyénileg megteheti, az Önkormányzat zárt körben emlékezik meg, helyezi el koszorúját.

Magyar Falu Program

Videók