Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Tájékoztatás a 2023. július 1-től életbe lépő változásokról

Tájékoztatás a 2023. július 1-től életbe lépő változásokról

2023. június 26., 17:00
Változik a hulladékszállítás és a védőnői ellátás rendszere

Tisztelettel tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2023. július 1-től a hulladéktörvény módosulása miatt az eddigi hulladék szolgáltató cégek helyett a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. látja el a hulladék begyűjtését és kezelését. A MOHU MOL továbbra is együttműködik a korábbi beszállítókkal, amelyek alvállalkozóként fogják ellátni a feladatot. A lakosság részéről nincs szükség regisztrációra, a jelenlegi adatbázis kerül továbbra is alkalmazásra. A hulladék gyűjtése és kezelése, az elszállítás időpontja és gyakorisága változatlan marad. A hulladékszállítással kapcsolatos kérdéseikre továbbra is a számlán található ügyfélszolgálati telefonon tudnak választ adni.

A védőnői ellátás rendszere is változik július 1-től. A védőnők szervezetileg átkerülnek a megyei kórházakhoz, a munkáltatói jogokat ezentúl a kórházak gyakorolják. Az önkormányzatoknak át kell adni ingyenes használatba a védőnői ellátáshoz kapcsolódó ingó- és ingatlanvagyonukat. Egyebekben a védőnői szolgálat tevékenysége változatlan marad, továbbra is kereshetik Ulicska Árpádné védőnőt a megszokott helyen és elérhetőségeken.

Rózsaszentmárton, 2023. június 26.

                                                                                  Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat

 

Magyar Falu Program

Videók