Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek › Rózsaszentmártoni elszármazottak találkozója

Rózsaszentmártoni elszármazottak találkozója

2015. november 6., 15:25

„A világon mindig az a legszebb, ahol valamikor otthon voltunk!” /Márai Sándor/

 

HAZAVÁRUNK!

 

RÓZSASZENTMÁRTONI ELSZÁRMAZOTTAK TALÁLKOZÓJA

 

2016. február 6. (szombat)

 

Rózsaszentmárton Község Önkormányzata várja mindazon elszármazottak jelentkezését, akik bár nem Rózsaszentmártonban laknak, de őrzik szülőföldjük emlékét és örömmel vennének részt a 2016. február 6-án megrendezésre kerülő RÓZSASZENTMÁRTONI ELSZÁRMAZOTTAK TALÁLKOZÓJÁN.

 

Program:

 

13.00 órától – Művelődési Ház

Vendégvárás, melyet követően vendégeinknek alkalmuk nyílik megismerni a község mai arculatát, végiglátogathatják gyermek- és ifjúkoruk helyszíneit, ismeretséget köthetnek vagy eleveníthetnek fel. Lehetőség nyílik – igény szerint – az intézmények meglátogatására: Rózsaszentmártoni Közös Önkormányzati Hivatal, Kövirózsa Egészségház, Móra Ferenc Általános Iskola, Labdarózsa Óvoda, Őszirózsa Gondozási Központ, Szent Márton templom, Lignitbányászati Emlékház, Faluház.

 

17.00 órától – Művelődési Ház

Polgármesteri köszöntő, Rózsaszentmártoniaknak – Rózsaszentmártoniaktól – kulturális műsor, vacsora, bál éjfélig.

 

Amennyiben Ön szívesen jönne haza, vagy van ismeretségében Rózsaszentmártonból elszármazott ismerőse, kérjük, elérhetőségét szíveskedjen közölni velünk. A rendezvényen az elszármazott mellett a házastárs is részt vehet. A részvétel térítésmentes.

 

Jelentkezését 2016. január 20-ig várjuk nagy szeretettel személyesen, telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken:

 

Művelődési Ház és Könyvtár – Rózsaszentmárton, Kossuth Lajos út 1/A.

 

06-37/384-661, 06-30/380-4809;

e-mail: rozsamuv@gmail.com

 

Rózsaszentmárton, 2015. november 3.

 

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat

 

 www.rozsaszentmarton.hu

www.rozsaszentmarton.lapunk.hu

Magyar Falu Program

Videók