Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek

A 2017. évi Rózsa Napokon kitüntetettek méltatása

2017. augusztus 22., 15:25
Sipos Jánosné polgármester által, 2017. augusztus 20-án elmondott méltatás - Rose Belly Hastánckör

Rózsaszentmártonban 25 civil szervezet tevékenykedik. Az idén 10 éves fennállását ünneplő Rose Belly Hastánckör 2007-ben alakult meg Rózsaszentmártonban Szalai Anita vezetésével Rózsa Hastánckör néven, az egészségüket megőrizni, és szabadidejüket kellemesen eltölteni vágyó hölgyekből.

2013-tól a csoport vezetését Vargáné Hegyi Katalin vette át és Rose Belly Hastánckör néven folytatták tovább ezt a nem mindennapi hobbit. A 10 év alatt számos falunapon, városi rendezvényen, gálán mutatták már meg a tudásukat, és országos versenyen is kiemelkedően szerepeltek, szívesen vesznek részt az Önkormányzat által szervezett társadalmi munkákban.

Tisztelettel gratulálunk a Rose Belly Hastánckörnek, további erőt, kitartást kívánunk munkájukhoz, köszönjük partneri együttműködésüket, kérem Vargáné Hegyi Katalint, a csoport vezetőjét, fáradjon ki, vegye át a jubileumi oklevelet.

Magyar Falu Program

Videók