Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek

Rózsaszentmártoni elszármazottak találkozója

2019. június 5., 14:30

„A világon mindig az a legszebb, ahol valamikor otthon voltunk!” /Márai Sándor/

HAZAVÁRUNK!

a RÓZSASZENTMÁRTONI ELSZÁRMAZOTTAK TALÁLKOZÓJÁRA

Időpont: 2019. június 22. (szombat)

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat várja mindazon elszármazottak jelentkezését, akik bár nem Rózsaszentmártonban laknak, de őrzik szülőföldjük emlékét és örömmel vennének részt a 2019. június 22-én megrendezésre kerülő találkozón.

Program:

13.30 órától: Polgármesteri Hivatal (Kossuth Lajos út 1.)

Vendégvárás, Állófogadás

A fogadás után vendégeinknek alkalmuk nyílik beszélgetésre a Polgármesteri Hivatalban, ill. igény szerint egy kellemes séta keretében megismerni a község mai arculatát, végiglátogathatják gyermek- és ifjúkoruk helyszíneit, ismeretséget köthetnek vagy eleveníthetnek fel. Lehetőség van néhány intézmény meglátogatására: Rózsaszentmártoni Közös Önkormányzati Hivatal (Kossuth Lajos út 1.), Kövirózsa Egészségház (Kossuth Lajos út 1.), Lignitbányászati Emlékház (bányászattörténeti-, iskolatörténeti-, fotóműhely- és cipészműhely kiállítás, Hunyadi u. 1.), Parókia (egyháztörténeti kiállítás, Hunyadi u. 3.), Faluház (néprajzi-, disznófeldolgozó-, szőlőfeldolgozó kiállítás, Apci út 11.), valamint a Szent Márton templom meglátogatására.

 

16.00 órától: Művelődési Ház (Kossuth Lajos út 1/a.)

- Polgármesteri köszöntő

- Filmvetítés Dóra Győző régi felvételeiből

 

17.15 órátólPetőfi park (rossz idő esetén Művelődési Ház és Könyvtár)

- Bányász Nyugdíjasklub Asszonykórus előadása

- Rose Dance Társastánc Egyesület előadása

- Rose Belly Hastánckör előadása

- Gyöngyösi Játékszín: Musical, musical zenés előadása

 

20.00 órától: Kávészünet Zenekar előadása

 

Amennyiben Ön szívesen jönne haza, vagy van ismeretségében Rózsaszentmártonból elszármazott ismerőse, kérjük, elérhetőségét szíveskedjen közölni velünk. A rendezvényen az elszármazott mellett egy fő kísérő (házastárs stb.) is részt vehet. A részvétel térítésmentes.

Jelentkezését 2019. június 17-ig várjuk nagy szeretettel személyesen, telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken: Polgármesteri Hivatal, Rózsaszentmárton, Kossuth Lajos út 1., tel: 06-37/384-261, e-mail: titkarsag1@rozsaszm.t-online.hu. Kérjük megadni nevét, címét, telefonszámát és e-mail elérhetőségét.

 

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat

www.rozsaszentmarton.hu, www.rozsaszentmarton.lapunk.hu

Magyar Falu Program

Videók