Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: Hírek

Visszaélnek a Tigáz nevével Heves megyében

2017. július 6., 16:20
Újabb ”trükkös szakemberek” jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal Rózsaszentmártonban próbáltak készülék korszerűsítés címén pénzt beszedni.

Tovább folytatják a magukat TIGÁZ szakembereknek kiadó személyek a lakosság megtévesztését. A TIGÁZ-ra hivatkozva ezúttal Heves megyében, Rózsaszentmártonban igyekeznek rávenni a gyanútlan fogyasztókat, hogy készülékük korszerűsítésére kötött szerződéssel csaljanak ki belőlük pénzt. A Tigáz értesüléseik szerint sokan már több tízezer forintot adtak át nekik.

A TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.
 
Kérik ügyfeleiket, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A TIGÁZ megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, TIGÁZ arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állítanak ki. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.  
 
A TIGÁZ munkatársai és megbízottai jellemzően a következő ügyekben kereshetik fel ügyfeleiket személyesen, otthonukban:

- Műszaki átvétel
- Mérő és házi nyomásszabályozó felszerelés
- Hitelesítési mérő- és házi nyomásszabályozó csere
- Fogyasztási hely kikapcsolás, visszakapcsolás
- Mérőhely ellenőrzés
- Mérőhely leolvasás
- Hibaelhárítás
 
A társaság kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a munkát végző személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, javasolják, hogy ne engedjék be a felhasználási helyre. Amennyiben visszaéléseket tapasztalnak, kérik, forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék ügyfélszolgálatukon a következő telefonszámon:  06 (80) 180-380.

Forrás: http://www.heol.hu/heves/kozelet/visszaelnek-a-tigaz-nevevel-heves-megyeben-735787/

Magyar Falu Program

Videók