Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

itt vagy: szennyvíz.hu › Alapkőletétel

Tisztelt Képviselő Úr, Igazgató Urak, Igazgató Asszony, kedves vendégeink!

Rózsaszentmárton Község Önkormányzata nevében tisztelettel köszöntöm Önöket az Európai Unió támogatásával megvalósuló szennyvízberuházás alapkőletétele alkalmából.

Ünnep ez a mai nap Rózsaszentmárton – az egyik legszebb nevű magyarországi település -közössége számára. Körünkben köszönthetjük a szennyvízberuházás megvalósításának összes résztvevőjét, megtiszteltek bennünket jelenlétükkel, és együtt örülnek velünk ennek az országosan is példaértékű beruházásnak a Hatvani Kistérségi Társulás polgármesterei, jegyzői és az állami szervek vezetői.

Ünnep, mert a 2004. óta tartó folyamatos pályázásunk után végre beérett a munkánk gyümölcse. Töretlen kitartásunknak, szorgalmunknak, a szakmai megfelelősségnek és a 606.937.304 Ft-os támogatásnak köszönhetően elindul a 949.175.540 Ft-os költségvetésű beruházás, az önálló szennyvíztelep megépítése és a gerinchálózat kialakítása.

„Szólj, gondolj, tégy jót,

S minden mi szó, gondolat

És tett,

Tiszta tükörként fog

Visszamosolyogni rád!”

írta Vörösmarty Mihály.

A mi gondolatunk, tettünk Rózsaszentmárton község fejlődését, eddigi legnagyobb beruházását segítette elő. A kivitelezést végző Swietelsky Magyarország KFT., a műszaki ellenőri munkálatokat végző Főber ZRT., a szennyvíztelep technológiáját biztosító Pureco KFT., és valamennyi résztvevő szakmai felkészültsége a zálog arra, hogy a megvalósítás is úgy zajlik le, hogy nyugodt szívvel nézhetünk a jövő tükrébe.

Legyen ez a beruházás jó példa arra, hogy egy 2000 lelkes település közös gondolkodással, nagy összefogással önállóan képes megvalósítani egy közel l milliárdos projektet. Sikerünk legyen mindannyiunk közös sikere, Rózsaszentmárton egész lakosságáé és mindazoké, akik tevékenyen részt vettek az előkészítésben és részt vesznek a megvalósításban is.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket!

Sipos Jánosné

Polgármester

 

Magyar Falu Program

Videók