Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akadálymentesített verzió elhagyása Rózsaszentmárton - Akadálymentesített verzió
Menü kinyitása/bezárása

Hírek

>> Hírek > A 2017. évi Rózsa Napokon kitüntetettek méltatása

A 2017. évi Rózsa Napokon kitüntetettek méltatása

2017. augusztus 22., 15:35
Sipos Jánosné polgármester által, 2017. augusztus 20-án elmondott méltatás - Szabó Zsolt

Szabó Zsolt Államtitkár Urat, Képviselő Urat jól ismerik a rózsaszentmártoniak. A község minden fontos önkormányzati és intézményi rendezvényén megtisztel bennünket jelenlétével, ünnepi szónoklatával.

Lelkiismeretesen, nagy odafigyeléssel teszi a dolgát, szolgálatnak tekinti munkáját. Következetes, szakmailag igen felkészült, korrekt, segítőkész vezető és tárgyalópartner, mellyel kivívta az Önkormányzat és a polgárok tiszteletét, bizalmát. Magáénak vallja Albert Schweitzer gondolatát: „Felelősek vagyunk mindazért, amit az emberekkel, az embereknek és az emberekért cselekszünk.”

Rózsaszentmárton közössége barátként tekint Szabó Zsolt Úrra, együttműködésünk példaértékű. Az ő mentorálásával sokszázmilliós fejlesztések valósultak meg községünkben, többek között az intézmények energetikai célú felújítása, a Móra Ferenc Általános Iskola és a Labdarózsa Óvoda belső felújítása, a József Attila út újjáépítése.

Idén további beruházások realizálódnak: a Polgármesteri Hivatal, a régi orvosi rendelő és szolgálati lakás, a sportöltöző, valamint az Iskola és Kilencesi út felújítása, a napelem park megépítése, jövőre a központi konyha, az óvoda bővítése, a bölcsőde kialakítása és sorolhatnám tovább. Az elért eredmények önmagukért beszélnek, hosszú évtizedekre meghatározzák Rózsaszentmárton településképét, az itt élő emberek mindennapjait. Bebizonyítottuk, hogy együttgondolkodással milyen sokra vagyunk képesek!

Rózsaszentmárton Község Önkormányzatának Képviselőtestülete megköszönve Szabó Zsolt Úr eddigi munkáját, segítő hozzáállását, Rózsaszentmárton község jó hírnevének gyarapítását, a település rangjának emelését, megbecsülése és tisztelete kifejezéseként a Rózsaszentmárton Község Díszpolgára Címet adományozza részére.

Gratulálunk a kitüntetéshez, kívánunk munkájához erőt, egészséget, tegyen még sokat a köz szolgálata érdekében, ahogyan a múlt évben a Művelődési Ház megnyitó ünnepségén elhangzott: érjen még meg 1001 csodát!

Tisztelettel kérem, fáradjon ki és vegye át a díszoklevelet és a vele járó ezüstérmet.

Vissza a listához