Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Akadálymentesített verzió elhagyása Rózsaszentmárton - Akadálymentesített verzió
Menü kinyitása/bezárása

Hírek

>> Hírek > Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat tájékoztatója

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat tájékoztatója

2020. március 13., 08:40

Rózsaszentmárton Községi Önkormányzat Képviselőtestülete a Kormány 41/2020. (III.11.) Korm. rendeletéhez „Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, ill. következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről” kapcsolódóan az alábbi intézkedéseket teszi saját hatáskörben:

  • a Művelődési Ház és Könyvtár épületét a dolgozók és a használók biztonsága, a tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése érdekében a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet fenn álltáig március 13-tól kezdődően bezárja
  • a Családsegítő Szolgálat (Iskola út 46.) szám alatti intézményt a dolgozók és a használók biztonsága, a tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése érdekében a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet fenn álltáig március 13-tól kezdődően bezárja, azt csoportok nem használhatják; kizárólag a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat munkatársai és a kliensek használhatják
  • az Önkormányzat őszre halasztja a március 21-re tervezett községi faültetést és egy későbbi időpontra az áprilisi faluszépítési napot (szemétszedés)
  • a Képviselőtestület kapcsolattartása, valamint a testületi ülések a mai naptól, azaz március 12-től kezdődően a dolgozók és a Képviselőtestület tagjainak biztonsága, a tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzése érdekében a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet fenn álltáig telefonon és e-mailen kerülnek megtartásra (lásd: meghívók, testületi anyag kiküldése, szavazás)
Vissza a listához